Dinar Belediyesinden iki okula projeksiyon cihazı

Dinar Belediyesinden iki okula projeksiyon cihazı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Dinar Belediyesi, Yeniyol İlköğretim Okulu ile Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) Okuluna projeksiyon cihazı hediye etti.
     Dinar Belediye Başkan Saffet Acar, Yeniyol İlköğretim okulunu ziyaret ederek, Okul Müdürü Veysel Karaaslan ile birlikte sınıfları gezdi. Başkan Acar, projeksiyon cihazını sınıfta Karaaslana teslim etti.
     Eğitime önem verdiklerini, katkı amacıyla okullara imkanları ölçüsünde destek verdiklerini bildiren Acar, Yeniyol İlköğretim Okulu, benim de mezun olduğum bir okul ve çok seviyorum. Eksik araç gereç ve eksiklerini gidermek eğitimde kaliteyi yükseltmek hepimizin görevi ve ben de eğitime katkı sağlamaktan mutlu oluyorum dedi.
     Karaaslan da desteklerinden dolayı Acara teşekkür ederek, Başkanımız, tüm okullara maddi, manevi olsun, araç gereç olsun, düzenleme olsun koşarak yardıma gidiyor. Bugüne kadar taleplerimiz, belediyemizden olumsuz dönmedi, yerine getirildi. Daha önce görev yaptığım Fatih İlköğretim Okulunda da belediyemizden önemli destek aldık. Yeniyol İlkokulu ailesi adına kendisine teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Başkan Acar, daha sonra METEM Lisesine geçilerek Okul Müdürü Nail Tosuna projeksiyon cihazını teslim etti.
    
     Muhabir: Eser Devran Çekinir / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Dinar Belediyesinden iki okula projeksiyon cihazı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER