Dış ticaret ihracat, ithalattan oluşmuyor

Dış ticaret ihracat, ithalattan oluşmuyor -Dış ticaret uzmanı eğitimci-Yazar Hakan Akın, girişimcilerin dış ticarette ihracat ve ithalat dışında birçok alanda para kazanılabileceğini bildirdi


ISPARTA (A.A) - Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği (ISİAD) üyelerine, Dış Ticarette Girişimcilik ve Para Kazanma Yolları semineri verildi.
     Dış ticaret uzmanı eğitimci-Yazar Hakan Akın, dernek merkezinde düzenlenen seminerde yaptığı konuşmada, dış ticaretin dünyada en fazla iş olanağı sunan alanların başında geldiğini söyledi.
     Tüm dünyada olduğu gibi Türkiyede de dış ticaretin sadece ihracat ve ithalat faaliyetlerinden oluşan bir iş gibi görüldüğünü dile getiren Akın, girişimcilerin dış ticarette ihracat ve ithalat dışında da birçok iş alanında para kazanabilecekleri söyledi.
     Bu işlerin pek çoğunun hemen hemen hiç risk alınmadan gerçekleştirilebileceğini vurgulayan Akın, bu işlerle ilgili üyelere bilgi verdi.
     ISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Pınarcı da seminerin ardından yaptığı konuşmada, dünyanın 17nci büyük ekonomisine sahip Türkiyeyi daha ileriye taşımak için çalıştıklarını kaydetti.
     Bunun için gösterdikleri çabayı artırarak sürdüreceklerini, gerek ulusal gerekse uluslararası düzeydeki çalışmalarına devam edeceklerini anlatan Pınarcı, ISİAD olarak Ispartalı iş adamlarını dış ticarette daha aktif hale getirmek istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Dış ticaret ihracat, ithalattan oluşmuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER