Dışişleri Bakanı Davutoğlu Konyada

Dışişleri Bakanı Davutoğlu Konyada -Davutoğluna Türkiye ve dünya barışına katkılarından dolayı Altın Kavuk ödülü verildi


KONYA (A.A) - Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğluna, Türkiye ve dünya barışına katkılarından dolayı Altın Kavuk ödülü verildi.
     Konyanın Akşehir ilçesine gelen Davutoğlu, Kent Ormanında Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
     Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, Akşehirin bütün güzelliklerin, kültürel derinliklerin bulunduğu güzel bir ilçe olduğunu söyledi.
     Konyanın büyük bir merkezi vilayet olduğunu, içinde bulunduğu ilçelerin de her birinin şehir geleneğini bünyesinde barındırdığını dile getiren Davutoğlu, bu nedenle İl Koordinasyon Kurulu toplantılarını ilçelerde yapma kararı aldıklarını bildirdi.
     Davutoğlu, bugün Akşehirde yaptıkları Koordinasyon Kurulu toplantısında da kendilerine aktarılan konuların çözümü için çaba sarf edeceklerini belirtti.
     Konuşmasının ardından Davutoğluna, 53. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında Türkiye ve dünya barışına katkılarından dolayı layık görülen Altın Kavuk ödülü verildi.
     Davutoğluna ödülünü, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu takdim etti.
     Programa, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya milletvekilleri İlhan Yerlikaya, Mustafa Baloğlu, Ayşe Türkmenoğlu, Gülay Samancı, Mustafa Kabakcı, Hüseyin Üzülmez ve Cem Zorlu da katıldı.
    
     Muhabir : Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı : Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Dışişleri Bakanı Davutoğlu Konyada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER