Divriği Belediye Başkanı Gök:

Divriği Belediye Başkanı Gök: Göreve geldiğim günden bu yana ilçemize özgü haberleri geniş şekilde veren ve tanıtımda öncü olan Sivas basınına teşekkür ediyorum


SİVAS (A.A) - Divriği Belediye Başkan Hakan Gök, Sivasta faaliyet gösteren yerel basın kuruluşlarının temsilcileriyle buluştu.
     Basın mensuplarına Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası ile tarihi konakları gezdiren Gök, tarihi Abdullah Paşa Konağında yaptığı açıklamada, Sivasta ki yerel basının Divriğiye hizmetlerinin inkar edilemeyecek düzeyde olduğunu söyledi.
     Bugüne kadar Sivas basını ile tanışma fırsatı bulamadıklarını ifade eden Gök, Göreve geldiğim günden bu yana ilçemize özgü haberleri geniş şekilde veren ve tanıtımda öncü olan Sivas basınına teşekkür ediyorum dedi.
     Bugünden sonra da Sivas basınının her zaman yanlarında yer alacağına emin olduğunu dile getiren Gök, şunları kaydetti:
     Ulu Camii ve Darüşşifası, kalesi, hanı, hamamı, bedestenleri, köprüleri, çeşmeleri, konakları ile müthiş bir şehir olan ilçemizde, bir taraftan su, bir taraftan yol, diğer taraftan Ulu Camii etrafında yapılan kamulaştırma çalışmaları devam ediyor. Geleceğini turizm olarak belirleyen Divriğide yaşam koşullarının iyileştirmesi alanında biz de yoğun mesai harcıyoruz. Şu anda bulunduğumuz Abdullah Paşa Konağının yanı sıra tadilatta olan çok sayıda konağımız var. Bu konaklarımız, yakın zamanda butik otel şeklinde hizmet vererek ilçemize renk katacak. Artık Divriği kabuğunu kırıyor. Divriği kabına sığmıyor.
     Daha sonra Abdullah Paşa Konağında fotoğraf sanatçısı Yusuf Güldalının çalışmalarından oluşan sergi gezildi.
    
     Muhabir: Mücahit Koç
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Divriği Belediye Başkanı Gök: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER