Divriği Belediyesi ile Genel

Divriği Belediyesi ile Genel-İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı


SİVAS (A.A) - Divriği Belediyesi ile Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonuna (DİSK) bağlı Genel-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
     Divriği Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Genel-İş Sendikası ile belediye arasında devam eden toplu iş görüşmelerinde taraflar anlaşmaya vardı.
     Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök, DİSK Kayseri Bölge Temsilcisi Ramazan Benian ve Genel-İş Sendikası Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Nusret Özgür, toplu iş sözleşmesini imzaladı.
     İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Gök, sözleşmenin maaşlara yüzde 30 artış şeklinde yansıyacağını belirterek, göreve geldiği günden beri çalışanların maaşlarını aksatmadan vermeye önem verdiklerini söyledi.
     Ekonomik kaygı yaşayan insanlardan hiçbir zaman verim alınamayacağını vurgulayan Gök, Belediyemiz imkanları dahilinde çalışanlarımızın yaşam standardının yükselmesi için ekonomimizin izin verdiği ölçüde işçilerimizin taleplerine cevap verdik. Her zaman belirttiğim gibi işçimle arama kimseyi sokmam. Bütün işçilerimize toplu sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum ifadelerini kullandı.
     İşçiler adına konuşan Genel-İş Sendikası iş yeri temsilcisi Mesut Öztürk ise sözleşmenin her iki tarafın da yüzünü güldürdüğünü belirterek, sözleşmenin işçilere hayırlı olmasını diledi.
    
     Muhabir: Mücahit Koç / Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Divriği Belediyesi ile Genel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER