Diyarbakıra atanan Vali Kıraçtan veda ziyareti

Diyarbakıra atanan Vali Kıraçtan veda ziyareti -İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlunu ziyaret eden Kıraç: "Hiçbir zaman ön yargılı davranan vali profili çizmedim"


İZMİR (A.A) - Diyarbakıra atanan Vali Cahit Kıraç, hiçbir zaman önyargılı davranan vali profili çizmediğini söyledi.
     Vali Kıraç, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlunu ziyaretinde, Diyarbakıra atanması nedeniyle salı günü İzmirden ayrılacağını belirterek, bu çerçevede veda ziyaretlerini sürdürdüğünü kaydetti.
     İzmirin, Türkiyenin önemli kentleri arasında yer aldığına değinen Kıraç, şöyle konuştu:
     "Bu coğrafyada yaşayan insanlara en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdim. Büyükşehir Belediye Başkanı ile ilişkilerimiz çok iyi ve seviyeli şekilde yürüdü, halka hizmeti en üst seviyeye çekmek adına temaslarımız oldu. Zaman zaman bazı kararlarını çevirdiğim için eleştiriler aldım ama hiçbir zaman ön yargılı davranan vali profili çizmedim. Olması gerekenleri, algıladığım kadarıyla hukuk kuralları içerisinde halka hizmetin en iyisini bulmak için ortak gayret gösterdim. Bu güzel çalışma ortamımızın oluşmasında desteği olan Sayın Başkana teşekkür ediyorum."
     Aziz Kocaoğlu ise 9 yıllık belediye başkanlığının 3te 2sinde beraber çalıştıkları Vali Kıraçın her zaman kendilerine destek olduğunu ve beraber çok iyi çalıştıklarını ifade etti.
     Hükümetin Vali Kıraça daha önemli bir görev tebliğ ettiğini ifade ederek başarılar dileyen Kocaoğlu, "Kendisini Diyarbakırda göreve başladığında mutlaka ziyaret edeceğiz. İzmir halkı adına İzmire yaptığınız hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.
    
     Muhabir: Emre Umurbilir
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Diyarbakıra atanan Vali Kıraçtan veda ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER