Diyarbakırda okuldan okula kitap ve kırtasiye

Diyarbakırda okuldan okula kitap ve kırtasiye malzemesi yardımı


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakırdaki Yenişehir Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi öğrencileri, Kardeş Okul projesi kapsamında kardeş okul olarak belirledikleri Ergani ilçesindeki Sezai Karakoç Ortaokulu öğrencilerine kitap ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.
     Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi öğrencilerince toplanan 505 roman, 457 SBS hazırlık kitabı ile kırtasiye malzemelerini teslim etmek için Ergani ilçesine giden Okul Müdürü Ekrem Tunç ve beraberindeki öğretmenleri Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey ve Sezai Karakoç Ortaokulunun idarecileri karşıladı.
     Kaymakam Yılmazın kardeş ilan edilen iki okul idarecilerine verdiği yemeğin ardından Tunç ve beraberindeki öğretmenler topladıkları kitap ve kırtasiye malzemelerini öğrencilere dağıtılmak üzere okul idarecilerine teslim ettiler.
     Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, iki okul arasındaki bu dayanışmanın son derece önemli olduğunu belirterek, bu tür projelerin diğer okullara da örnek olması gerektiğini söyledi.
     Okul müdürü Tunç ise, yoğun çalışma temposundaki öğrencilere paylaşma ve yardımlaşma duygusunu tattırmaya çalıştıklarını ifade ederek, toplanan malzemelerin öğrencilerin başarılarının artmasına katkı sunmasını umut ettiklerini belirtti.
    
     Muhabir: Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Diyarbakırda okuldan okula kitap ve kırtasiye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER