Diyarbakır Emniyet Müdürünün açıklaması

Diyarbakır Emniyet Müdürünün açıklaması -Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Kumartaşlı: Bürokratların işi terörle mücadele etmek teröristi bulmak, imha etmek, öldürmektir. Acıma


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güvenin açıklamalarının şehit ailelerini kahrettiğini bildirdi.
     Kumartaşlı, yaptığı yazılı açıklamada, terörün suç, teröristlerin de suçlu olduğunu belirtti.
     Kumartaşlı, açıklamasında şunları kaydetti:
     Sayın emniyet yetkilisinin ağladığı ve ağlanılmasını istediği teröristler 40 bin insanımızın katili, kendi ırkına eziyet eden, sokakları kan gölüne çeviren cani, kansız vicdansızlar değil mi- Bunların nesi için ağlıyor ve bizlerden de ağlamamızı bekliyor. Makamı ve mevkisi ne olursa olsun kimse bizlere insanlık dersleri vermeye kalkmasın. Şehit aileleri ve gaziler açıklamalara çok üzüldü. Teröristi öven sayın müdürün kanunumuzda yer alan ve işlediği suçun cezasını hatırlatmak istiyoruz. Bu tür açıklamaları yapmak siyasilerin işidir. Bürokratların işi terörle mücadele etmek teröristi bulmak, imha etmek, öldürmektir. Acımak, arkasından ağlamak değildir.
    
     Muhabir: Ekip
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Diyarbakır Emniyet Müdürünün açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER