Diyarbakır Emniyet Müdürü Güvenden DESOBa ziyaret

Diyarbakır Emniyet Müdürü Güvenden DESOBa ziyaret


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, Diyarbakır Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliğini (DESOB) ziyaret etti.
     Güven, emniyet müdür yardımcıları, Bağlar İlçe Emniyet Müdürü ve şube müdürleri ile birlikte DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlunu ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ebedinoğlu, Güvenin göreve gelir gelmez kendilerine güven verdiğini söyledi.
     Güven hakkında İçişleri Bakanlığınca başlatılan inceleme ile ilgili de konuşan Ebedinoğlu, Güvenin açıklamaları toplumda olumlu yankı buldu. Bu açıklamanın üzerine bu kadar gitmenin bir anlamı yoktur. İnsani bir yaklaşımdır. Bu yaklaşım karşısında tepki göstermek, soruşturma başlatmak çok doğru bir tutum değildir. Biraz durup düşünsünler, ülkenin en büyük sorunu olan Kürt sorununun şiddetle çözülemeyeceği aşikardır. Bu konuda tepkimizi sert bir şekilde her platformda dile getireceğiz. Hükümetin bu tür insanlara sahip çıkması gerektiği yerde, karşısına alması kabul edilemez dedi.
     Güven de esnafın sorunlarının giderilmesi için birlikte hareket edilmesi gerektiğini bildirdi.
    
     Muhabir: Ümit Özdal
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Diyarbakır Emniyet Müdürü Güvenden DESOBa ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER