Diyarbakır Kitap Fuarı 22 Mayısta başlayacak

Diyarbakır Kitap Fuarı 22 Mayısta başlayacak


DİYARBAKIR (A.A) - Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Diyarbakır Kitap Fuarı 22 Mayısta açılacak.
     Tüyap (Tüm Fuarcılık Yapım AŞ) Tanıtım ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Gözde Ocak Baştımar, Tüyap ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle 22-27 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlenecek Diyarbakır 3. Kitap Fuarının TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirileceğini söyledi.
     Yaklaşık 100 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı fuarda organize edilecek imza günlerinde 300 yazarın okurlarıyla buluşma imkanı bulacağını kaydeden Baştımar, şöyle konuştu:
     Ayrıca fuarda çok sayıda konferans, söyleşi, panel ve şiir dinletisi gibi 40 kültür etkinliği ile Sabahattin Ali Bir Fotoğraf Camı Sergisi açılacak. 41 yıllık kısa yaşamına çok sayıda eser ve tercüme sığdıran, Türkiyenin farklı yerlerinde öğretmenlik yaparken öğrencileri üzerinde derin izler bırakan, Ankarada Devlet Konservatuvarının kuruluşunda ve ilk öğrencilerinin yetişmesinde büyük emeği olan Sabahattin Alinin en büyük tutkularından biri olan fotoğrafları sergilenecek.
     Diyarbakır 3. Eğitim Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenecek olan ve girişin ücretsiz olduğu fuar, 22-27 Mayıs 2012 tarihleri arasında 10.30-19.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Daha önce düzenlenen 2 kitap fuarına çok büyük katılım olmuştu. Bu yıl katılımın çok daha büyük olacağına inanıyoruz.
     (ÖZ-İC)
<< Önceki Haber Diyarbakır Kitap Fuarı 22 Mayısta başlayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER