DOĞAKA Yönetim Kurulu Toplantısı

DOĞAKA Yönetim Kurulu Toplantısı


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) 39. Yönetim Kurulu Toplantısı Kahramanmaraşta gerçekleştirildi.
     Hatay Valisi ve DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Lekesiz, bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, daha önceki dönemlerde uygulamaya konulan, Tarıma Dayalı Sanayinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı, Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı ile Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamındaki faaliyetlere devam edildiğini belirtti.
     2013 yılına ilişkin faaliyet planı ve bütçe çalışmalarının sürdüğünü anlatan Lekesiz, 2011 yılında kurumsallaşma çalışmalarını tamamladıklarını ve bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına yönelik sektörel araştırma, planlama, eğitim, konferans, panel, çalışma ziyaretleri ve mali destek programlarına ağırlık vermeye devam edeceklerini ifade etti.
     Lekesiz, 13-15 Eylül tarihleri arasında Malatyada gerçekleştirilecek SODES Fuarına Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın da katılmasını beklediklerini sözlerine ekledi.
     Toplantıya, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, DOĞAKA Kalkınma Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, Kahramanmaraş İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Özsoy, Hatay İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Gülen, Osmaniye İl Genel Meclisi Başkanı Selçuk Acar ile diğer ilgililer katıldı.
    
     Muhabir: İsmail Hakkı Demir
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber DOĞAKA Yönetim Kurulu Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER