Doğandan KOÜ Tıp Fakültesi Dekanı Hatuna

Doğandan KOÜ Tıp Fakültesi Dekanı Hatuna ziyaret


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Hatunu ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Doğan, tıp fakültesinin çalışmalarını ilgiyle takip ettiğini belirterek, Kocaeli Üniversitesinin Türkiyenin önde gelen üniversitelerinden biri olduğunu belirtti.
     Kocaeli Üniversitesiyle gurur duyduklarını ifade eden Doğan, şehrin gelişmesinde üniversitenin katkısının büyük olduğunu vurguladı.
     Doğan, bir tıp adamı olarak, tıp fakültesinin çalışmalarını ilgiyle takip ettiğini dile getirerek, Bu başarıda hükümetimizin sağlık politikaları ve üniversitenin yaptığı bilimsel çalışmaların ciddi rolü bulunuyor. Bir hekim ve belediye başkanı olarak hekimlerimize yönelik yapılan saldırıları üzüntü ile karşılıyorum. Hiç bir hekim hastasının kötü olmasını istemez dedi.
     Hatun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Başkan Doğanı çok öncelerden tanırım. Milletvekilliği döneminde, ilimizin sağlık alanındaki gelişmesinde katkıları büyüktür. Türkiyedeki çocuk haklarının gelişmesine de önemli katkıları olmuştur. Biz, Türkiyede çocuk doktoru belediye başkanlarının artmasını istiyoruz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Doğandan KOÜ Tıp Fakültesi Dekanı Hatuna Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER