Doğan, Veliahmet ve Hacıhızır Mahallesindeki çalışmaları

Doğan, Veliahmet ve Hacıhızır Mahallesindeki çalışmaları anlattı


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Veliahmet ve Hacızır Mahallesinde tamamlanan ve yürütülen belediye çalışmalarını anlattı.
     Cumhuriyet Parkında bir kafede gerçekleştirilen toplantıda konuşan Doğan, İzmiti İzmitlilerle birlikte yönettiklerini belirterek, halkın yapılan her şeyden haberdar olmaya hakkı olduğunu söyledi.
     Veliahmet ve Hacıhızır Mahallesinde muhtarlıkları işlevsel bir hale getirdiklerini dile getiren Doğan, Hacıhızır Mahallesinde yapılan Mustafa Atılgan Parkı ile mahalledeki park sayısının 5e ulaştığını kaydetti.
     Doğan, Hacıhızır Mahallesinde pek çok yere oturma köşesi yaptıklarını anlatarak, Tüm bunların haricinde mahallemizi değil, kentimizi güzelleştiren Cumhuriyet Parkını yeniledik. Hak ettiği değere kavuşan parkımızın taksi durağı, büfe, tuvalet ve kent mobilyalarını yenileyerek modern bir görünüme kavuşturduk dedi.
     Mahalledeki Hızır Reis İlköğretim Okulu bahçesine kurulan havuzdan 278 çocuğun yararlandığını, mahallede 180 kişinin İZMEK kursuna gittiğini, 209 öğrenciye bisiklet hediye edildiğini ve 13 bin 120 öğrenciye Pişman Çocuk Dergisi dağıtıldığını vurgulayan Doğan, mahallenin fiziki koşullarının iyileştirilmesi konusunda da yoğun bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.
     Doğan, mahalledeki geri dönüşüm konteyner sayısını 99a çıkarttıklarını belirterek, 470 adet geri dönüşüm kutusunu mahallelerdeki çeşitli noktalara yerleştirdik. Mahallemize 279 metreküp merdiven, 228 ton asfalt, 379 metreküp beton çalışması yaptık. 4 bin 426 metreküp parke ve bin 91 metre bordür döşemesi yaptık. Adem Gül Sokakta dekoratif aydınlatma çalışmalarını tamamladığımız mahallemizde terk edilmiş 16 binayı yıktık, Saatçi Ali Efendi Konağını restore ettik diye konuştu.
     Hizmet Kapınızda ekipleri tarafından yürütülen program kapsamında 3 bin 490 evin gezilip taleplerin alındığını dile getiren Doğan, İzmitin kent merkezinden en ücra köşesine kadar hizmet etmeyi kendilerine ilke edindiklerini söyledi.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Doğan, Veliahmet ve Hacıhızır Mahallesindeki çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER