Doğu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi,

Doğu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, yönetiminden ATOya ziyaret


ADANA (A.A) - Doğu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Çetin, Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gizeri ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan ATO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gizer, kentte yapılacak tüm yatırımların, vergisini Adanada ödeyen firmalar tarafından üstlenilmesi gerektiğine belirtti.
     Türkiyenin yanı sıra dünyanın bir çok ülkesinde önemli projelere imza atan Adanalı müteahhitlerin, kentteki yeni yatırımlara da ilgi göstererek, oluşacak katma değer ve istihdamın kent dışına çıkmasının önüne geçmesi gerektiğini ifade eden Gizer, dünyanın her yerinde, sunulan koşulların eşitlenmesi durumunda yatırım yapılacak bölgenin iş adamlarının önceliği bulunduğunu kaydetti.
     Gizer, ATO olarak kentte müteahhitlik faaliyetleri gösteren firmaların Adana-Doğu sanayi Sitesindeki 48 iş yerinin yapım işini önemsemelerini istediklerini ifade ederek, Çünkü bu ihalenin Adanalı firma tarafından yapılması, başta istihdam, ödenen vergi ve genel ticaret olmak üzere kentimizin tüm ekonomik göstergelerine olumlu yansıma sağlayacaktır. Adanalı firmalarımızın bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek, oluşacak katma değerin kentimizde kalmasını sağlayacaklar diye konuştu.
     Doğu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Başkanı Kazım Çetin de, sanayi sitesinin büyük gelişim gösterdiğini ve buna bağlı olarak ikinci etapta 48 iş yerinin yapımı için ihale açtıklarını vurguladı.
     İhalenin, 6 Eylülde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında gerçekleşeceğine işaret eden Çetin, Bu ihaleye, Adanalı müteahhitlik firmalarının teklif vermesini istiyoruz. Çünkü Adanadaki bir işin mutlaka Adanalı firmalar tarafından yapılması gerektiğine inanıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Doğu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER