DOMATEXPO Fuarına doğru

DOMATEXPO Fuarına doğru -Kumlucada 21-23 Kasım tarihlerinde bu yıl ikincisi düzenlenecek DOMATEXPO Fuarı için bilgilendirme toplantısı yapıldı


ANTALYA (A.A) - Kumlucada 21-23 Kasım tarihlerinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek DOMATEXPO Fuarı için bilgilendirme toplantısı yapıldı.
     Kumluca Ziraat Odasında yapılan toplantıya İlçe Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan, MSK Fuarcılık sahibi Mehmet Sedat Kolcuoğlu, MSK Fuarcılık Genel Müdürü Buket Tekinsoy ve ilçede faaliyet gösteren bazı bankaların müdürleri katıldı.
     Kayhan, burada yaptığı konuşmada, Türkiyede örtü altı sera üretiminde önemli bir yeri bulunan Kumlucada gerçekleştirilen DOMATEXPO Fuarının hem ilçenin hem de domates üretiminin tanıtımı açısından çok önemli olduğunu söyledi.
     Ziraat Odası olarak ilçede yapılan her türlü üretim faaliyetlerini tanıtmak, ürünlerin daha iyi değere pazarlanması için ellerinden gelen desteği verdiklerini ifade eden Kayhan, fuarın daha ileriye gitmesi ve gelecekte uluslararası olarak düzenlenmesi için çalışacaklarını anlattı.
     Kolcuoğlu da fuarı gelecekte uluslararası hale dönüştürmeyi hedeflediklerini vurgulayarak, "DOMATEXPO Fuarımız, tek ürün bazlı ihtisas fuarıdır. Fuarın bu yılki teması domates ve ihracat olacak. Fuarda domates çalıştayı, ihracat ve pazarlama, dünya ve Türkiyede domates üretim modellerini ele alacağız" dedi.
     Türkiyede dört milyon domates üreticisi olduğunu ifade eden Kolcuoğlu, Kumlucalı üreticilerin modern, dünya standartlarına ve iklimine göre ideal üretim yapan çiftçiler arasında yer aldıklarını bildirdi.
     Toplantıya katılan banka yöneticileri de yapılan fuarın hem ilçe hem de ülke ekonomisinin kalkınması adına faydalı olacağına inandıklarını dile getirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber DOMATEXPO Fuarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER