Düden Parka Kaykay pisti yapılacak

Düden Parka Kaykay pisti yapılacak -Antalya Büyükşehir Belediyesince, gençlerin son yıllarda büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten sporlarına destek vermek amacıyla Düden Parka pist yapılacağı bildirildi


ANTALYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesince, gençlerin son yıllarda büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten sporlarına destek vermek amacıyla Düden Parka pist yapılacağı bildirildi.
     Kaykay ve paten sporları yapacak gençlerin taleplerini Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydına iletmesinin ardından Fen İşleri Daire Başkanlığınca pist yapımı için proje yapıldı. Düden Parkın kuzeyindeki bin 867 metrekarelik alanda oluşturulması planlanan projeyle kaykay ve paten gibi sporlarla ilgilenenler için pist yapılacak.
     Uluslararası organizasyonlara da ev sahipliği yapabilecek şekilde hazırlanan pistin yaz sezonuna yetiştirilmesi hedefleniyor. Proje kapsamında çeşitli rampalar ile kaldırım, duvar, basamak ve handrail (trabzan, merdiven parmaklığı) gibi materyallerin simülasyonları inşa edilecek.
     Projenin ihale hazırlıklarının devam ettiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Düden Parka Kaykay pisti yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER