Dünya Gençler Snowboard Şampiyonası

Dünya Gençler Snowboard Şampiyonası -Palandöken Kayak Merkezinde devam eden şampiyonada slope stil kategorisinin resmi antrenmanları ilgiyle izlendi


ERZURUM (A.A) - Erzurumda düzenlenen Dünya Gençler Snowboard Şampiyonasının resmi antrenmanları büyük ilgi görüyor.
     Palandöken Kayak Merkezinde devam eden şampiyonada slope stil kategorisinin bugün yapılan resmi antrenmanları kayak merkezinde bulunan turistler tarafından ilgiyle izlendi.
     Özel olarak hazırlanan slope stil pistinde şov yapan snowboardcular, zaman zaman dengelerini kaybederek metrelerce sürüklendi.
     Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünyanın en iyi snowboardcularını Erzurumda izlemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Slope stil pistinde yapılan resmi antrenmanların göz doldurduğunu belirten Ayık, şöyle konuştu:
     Resmi antrenmanları bu kadar göz dolduruyorsa, çekişmeli geçecek olan yarışların ne kadar büyüleyici olacağını kelimelerle analatmak mümkün değil. Havada birbirinden şık hareketler yaparak, şovlarıyla bizleri böylesine keyiflendiren dünyanın en iyi snowboardcularını Erzurumda izlemek çok güzel bir duygu. Dünyanın en önemli organizasyonlarından birisi olan Dünya Gençler Snowboard Şampiyonasının, ülkemizin ve Palandökenin tanıtımında önemli bir rol oynadığına inanıyorum.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Dünya Gençler Snowboard Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER