Dünyaca ünlü çene cerrahları Antalyada bir

Dünyaca ünlü çene cerrahları Antalyada bir araya gelecek


ANTALYA (A.A) - 20. Uluslararası Türkiye Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Kongresinde 19-23 Mayıs 2013 tarihlerinde dünyaca ünlü çene cerrahları Antalyada bir araya gelecek.
     Türkiye Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Ergun Yücel ve kongre başkanı Prof. Dr. Nejat Bora Sayan tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiyenin hem dünya hem de Avrupa kongreleri düzenleyebilmesi için her şeyden önce yapılacak dernek etkinliklerinin organizasyonel ve bilimsel olarak başarılı şekilde geçmesi gerektiği belirtildi.
     Aralarında ABD, İspanya, İngiltere, İtalya, Fransa, Almanya, Yunanistan ve Güney Afrika gibi ülkelerden ünlü cerrahların konuşmacı olacağı TAOMS 2013 Kongresinde konusunda uzman cerrahlar tarafından implant ve botoks kurslarının da gerçekleştirileceği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     IAOMS ve EACMFS uluslararası etkinliklerinin Türkiyede düzenlenmesi, Türkiyenin Ortadoğu, Kafkaslar ve Afrika bölgesinde üstlendiği lider rolüne katkı sağlayacaktır. Bu bölgelerden yoğun bir akademisyen grubu kongreye katılacaktır. Türk toplulukları ve yakın çevre ülkelerden gelecek katılımcılar ile Türk akademisyenlerinin öncülük ve liderlik vasıfları pekişecektir. Kongre bu yönüyle de çok önemlidir.
     Açıklamada, ayrıca kongrenin 2 bin 500 kişi katılımlı Dünya Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Kongresi ile bin 500 kişilik Avrupa Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Kongresinin İstanbula kazandırılması süreci öncesinde büyük bir sınav niteliği taşıdığı dile getirildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Dünyaca ünlü çene cerrahları Antalyada bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER