Dünyanın en uzun adamı Sultan Kösen:

Dünyanın en uzun adamı Sultan Kösen: İsrail, Gazzeye bomba yağdırıyor. Artık birilerinin bu kanı durdurması gerekiyor (Fotoğraflı- Görüntülü)


MARDİN (A.A) - 2 metre 51 santimetre ile dünyanın en uzun boylu adamı unvanını koruyan Sultan Kösen, İsralin Gazzeye yönelik saldırısına ilişkin, İsrail, Gazzeye bomba yağdırıyor. Artık birilerinin bu kanı durdurması gerekiyor. Bende elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım dedi.
     Kösen, Erdoba Elegance Otelde gazetecilere yaptığı açıklamada, 2 gündür haberleri izlediğini, masum insanların ve çocukların öldüğünü belirtti.
     Artık Ortadoğuda ve tüm dünyada kanın dökülmesini istemediğini ifade eden Kösen, şunları söyledi:
     Ayrıca Türkiyede de her gün şehit haberleri geliyor. Her gün insanlar ölüyor. Bundan dolayı çok endişeliyiz. Bir taraftan Suriye bir taraftan İsrail. İsrail, Gazzeye bomba yağdırıyor. Artık birilerinin bu kanı durdurması gerekiyor. Bende elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Özellikle Birleşmiş Milletlerin bu olaya el atmasını bekliyoruz. Bu konuda benim üzerime ne düşerse yapmaya hazırım. Gazze, Suriye ve Türkiye için birlik içinde olmalıyız. Yeter ki masum insanlar ve çocuklar ölmesin. Buradan bütün dünyaya sesleniyoruz. Gazzeye saldırılar düzenlenmesin, insanlar çocuklar ölmesin.
    
     Muhabir: İbrahim Sincar
     Yayıncı: Şengül Oymak
<< Önceki Haber Dünyanın en uzun adamı Sultan Kösen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER