Dursunbey Belediye Başkanı Yılmaz, yılın en

Dursunbey Belediye Başkanı Yılmaz, yılın en iyi yerel yöneticisi seçildi


BALIKESİR (A.A) - Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisinin 6 ay süren anket çalışması sonucu, Toplumsal Gelişim Merkezi ve Sosyal Market projeleri ile yılın en iyi yerel yöneticisi seçildi.
     Dursunbey Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yerel Yönetimler Dergisinin Türkiye genelinde yaptığı belediyeler arası hizmet ve proje anket sonucuna göre, yılın en iyi yerel yöneticisi seçilen Yılmaz, ödülünü Kayseride aldı.
     Yılmaz, Kayserideki ödül töreninde, şunları söyledi:
     Burada Anadolu Yerel Yönetimler Dergisinin dördüncüsünü gerçekleştirdiği belediye başkanları arasındaki hizmet yarışmasında 3 bin kişi üzerinde yapılan anket çalışması sonucu bin 800 civarında oy aldık ve birinci olduk. Bizim Dursunbey olarak daha büyük hedeflerimiz var. Bunu yeni otogarımızla, kültür merkezlerimizle, yer altı otoparklarımızla ve sportif faaliyetlerimizle, sosyal market projemizle, kapalı spor salonumuz ve halı sahalarımızla gerçekleştireceğimizi düşünüyorum. Şunu belirtmek isterim ki, her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır sözü bir kez daha ispatlanmış oldu. Göreve başladığımdan bu yana desteğini esirgemeyen sevgili eşime de teşekkürlerimi sunuyorum.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Dursunbey Belediye Başkanı Yılmaz, yılın en Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER