Düzcede Tanju Çolak Futbol Akademisi açıldı

Düzcede Tanju Çolak Futbol Akademisi açıldı -Eski milli futbolcu Çolak: -2009 yılında kurulmamıza rağmen her geçen gün sayımız artarak devam ediyor. İnşallah yeni Sergenler, Rıdvanlar ve Tanjular yetiştireceğiz (Fo


DÜZCE (A.A) - Eski milli futbolcu Tanju Çolak, adını verdiği futbol akademisinin 8incisini Düzcede açtı.
     Kalıcı Konutlarda düzenlenen açılış töreninde konuşan Çolak, İstanbul, İzmir, Mersin, Antalya, Samsun, Kıbrıs ve Bursanın ardından 8. futbol akademisini Düzcede açtıklarını söyledi.
     Türk futboluna yeni sporcular kazandırmak için büyük çaba harcadıklarını vurgulayan Çolak, futbol akademisine katılan sporculara yurt dışına gitme imkanı da sağladıklarını dile getirdi.
     Çolak, minik sporcuların yıldız futbolcu olmaları için çok çalışmaları gerektiğine işaret ederek, Bizim çocukluğumuzda böyle imkanlar yoktu. Şanslı bir nesil. 2009 yılında kurulmamıza rağmen her geçen gün sayımız artarak devam ediyor. İnşallah yeni Sergenler, Rıdvanlar ve Tanjular yetiştirmeye devam edeceğiz diye konuştu.
     Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirelle akademinin açılışını yapan Çolak, minik sporcularla bir süre sohbet etti.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzcede Tanju Çolak Futbol Akademisi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER