Düzcedeki yangın

Düzcedeki yangın -Türk Kızılayı ekipleri, Çamköy Mahallesinde çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen 6 aileye gıda ve eşya yardımı yaptı


DÜZCE (A.A) - Türk Kızılayı ekipleri, Çamköy Mahallesinde çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen 6 aileye gıda ve eşya yardımı yaptı.
     Ekipler, yangının ardından yakınlarının yanına yerleşen ev sahipleri Cengiz Kaçmaz, Cesur Gezmez, Şenol Nalbant, Aynur Avay, Temel Aksak ve Özcan Kaçmaza yatak, battaniye, yastık, elektrikli soba ve gıda malzemesi dağıttı.
     Türk Kızılayı Batı Karadeniz Afet Yönetim ve Lojistik Merkezi Müdürü Mustafa Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, afet ve acil durumlarda insanlara her zaman yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.
     "Ailelerimize çadır ihtiyacı olup olmadığını sorduk" diyen Yılmaz, "Bize TOKİ tarafından yapılan evlere geçeceklerini söylediler. Biz de ailelerimize 80 battaniye, 40 yastık, 40 yatak, 8 aile mutfak seti, 50 hijyen malzemesi ve 8 tüplü soba yardımında bulunduk. Yardımlarımız hür türlü afet durumunda sürecek" şeklinde konuştu.
     Aileler de mağdur olduklarını belirterek, ekiplere teşekkür etti.
     Çamköy Mahallesinde dün gece bir evde çıkan yangın, bitişikteki evlere sıçramış, uzun uğraşlar sonucu söndürülen yangında 6 ev kullanılamaz hale gelmişti.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER