Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi -Araç Belediyespor Yönetim Kurulu, THF Başkan Yardımcısı Çapraza onursal başkanlık unvanı verdi


KASTAMONU (A.A) - Araç Belediyespor Yönetim Kurulu, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraza onursal başkanlık unvanı verdi.
     Araç Belediye Başkanı ve kulübün yönetim kurulu üyesi Mustafa Ayanoğlu, Çaprazın iş yerinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, takımlarının kurulması ve sonraki süreçte büyük destek gördüklerini söyledi.
     Çaprazın Kastamonuda hentbolu en iyi bilen kişi olduğunu vurgulayan Ayanoğlu, "Bugün Kastamonuda hentbol varsa, Araç Belediyespor Kastamonuyu Süper Ligde temsil ediyorsa, bunun tek sebebi Çaprazdır. Kendisine teşekkür ediyorum. Katkılarından dolayı Çaprazı onursal başkan kabul ettik. Kendisi de bunu kabul ederse, bizi mutlu eder" diye konuştu.
     Çapraz ise sorumluluğunun arttığını, kulübe daha fazla yardımcı olmaya çalışacağını vurgulayarak, "Hiçbir şeyi yalnız yapmadım. İşin içinde yalnızca ben yoktum, başkan, yönetim ve ekibimiz vardı. Ekip olmasa hiçbir şey olmaz" ifadesini kullandı.
     Ayanoğlu, konuşmaların ardından Çapraza teşekkür plaketi verdi.
    
     Muhabir: Sinan Özmüş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER