Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -AK Parti İl Teşkilatından ziyaret


DÜZCE (A.A) - AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Günbaşı köyündeki yangında evini kaybeden aileyi ziyaret etti.
     Merkeze bağlı Günbaşı köyünü ziyaret eden Kaşıkoğlu, yangında evini kaybeden Hakkı Aslan ile büyükbaş hayvanlarını kaybeden Faruk Bekara geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     Ziyarette konuşan Kaşıkoğlu, Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türk Kızılayı ve ilgili kurumların gerekli yardımı yapacağını belirterek, her türlü yardıma hazır olduklarını söyledi.
     Aslan da evlerini kaybetmelerinden ötürü çok üzgün olduklarını ifade ederek, yardım beklediklerini kaydetti.
     Bir alışveriş merkezindeki esnafı da ziyaret eden Kaşıkoğlu, esnafın sıkıntı ve taleplerini dinledi.
    
     -2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü-
    
     AK Parti Düzce İl Teşkilatı Sosyal İşler Başkanı Gönül Asuk, otistik çocukların eğitime ihtiyaçları olduğunu belirterek, Lütfen onlardan kaçmayın, kucaklayın ve şefkat gösterin dedi.
     Asuk, yaptığı açıklamada, otistik çocukların dünyaya farklı açıdan bakan, çirkinlikleri ve güzel şeyleri gören çocuklar olduğunu söyledi.
     İhtiyaçlarının sadece fark edilmek olduğunu vurgulayan Asuk, Bugün bizim için çok kolay olan şeyler, otistik bireyler için kolay olmayabiliyor. Otistik çocuklarımızın eğitime ihtiyaçları var. Lütfen onlardan kaçmayın, kucaklayın ve şefkat gösterin. Unutmayalım ki onlar da bizim çocuklarımız dedi.
     Otistik çocukların toplumun en değerli varlıkları olduğunu ifade eden Asuk, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Gününü kutladı.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER