Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Karayolu Trafik Haftası -AK Parti İl Başkanı Kaşıkoğlu: -Ulaşımda rekor düzeyde işler yaptık, tarihi başarılar elde ettik


DÜZCE (A.A) - AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.
     Bir ülkenin en önemli gelişmişlik göstergelerinden ulaşım imkanlarının, ulaşım konforu ve ulaşım güvenliği bakımından ulaştığı seviye olduğunu dile getiren Kaşıkoğlu, Kısa zamanda ulaşımda rekor düzeyde işler yaptık, tarihi başarılar elde ettik dedi.
     Göreve geldiğimizde Türkiyenin bölünmüş yol uzunluğu 6 bin 100 kilometre iken, bugün itibariyle 25 bin kilometre seviyesine ulaştırdık diyen Kaşıkoğlu, yeni yollar inşa etmenin yanında, Türkiyenin her yerinde trafikle ilgili önemli hizmetlerle, karayollarında ki seyahat güvenliğini de arttırdıklarını dile getirdi.
     Yatırımlar sonucunda trafikte meydana gelen kazalarda önemli ölçüde azalma yaşanmasının kendilerini sevindirdiğini belirten Kaşıkoğlu, şunları söyledi:
     Trafik kazalarının esas itibariyle, bu meselenin bir vicdan meselesi, bir insanlık meselesi olarak kabul edilmesi, bütün vatandaşlarımızın bu noktada gerekli hassasiyeti, özeni ve dikkati göstermesi suretiyle gerçek manada çözülebileceğine inanıyoruz.
     Bu anlamda, bütün toplumda trafik bilincinin oluşması, can ve mal emniyetinin önündeki tehlikelerin giderilebilmesi, sorunun kalıcı ve acil çözümlenebilmesi için bütün vatandaşlarımızı bu sorumluluğu ve hassasiyeti paylaşmaya çağırıyoruz. Herkesi trafik kurallarına tam olarak uymaya davet ediyoruz.
    
     -Yığılcada Hıdırellez kutlandı-
    
     Her yıl mayıs ayının ilk haftasında kutlanan Hıdrellez Bayramı Yığılcanın Aksaklar köyünde coşkuyla kutlandı.
     Hıdrellez şenliğine ev sahipliği yapan Aksaklar köyü muhtarı Mustafa Parlak Şenliğimize katılan herkese teşekkür ederim. Bu yıl 20ncisini düzenlemiş olduğumuz şenlikler diğerlerine nazaran çok farklı oldu. Önümüzde ki yıllarda daha güzel programlar düzenleme fırsatımız olur dedi.
     Geleneksel Hıdrellez Şenliklerine katılan vatandaşlar doyasıya eğlendi ve çimenlerin üzerinde piknik yaparak baharın gelişini kutladı.
     Şenliklere katılan vatandaşlar halat çekme yarışı, yoğurt içinde para bulma yarışı, çuval yarışına katılarak eğlendi.
    
     Muhabir: Akif Karslı - Barış Zengin
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER