Bolu Belediye Başkanı Yılmaz:

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: -"Bolu büyüyor ve hak ettiği yere doğru ilerliyor"


BOLU (A.A) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Bolu büyüyor ve hak ettiği yere doğru ilerliyor" dedi.
     Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte 18. madde uygulamalarının nasıl yapıldığı konusunda bilgi verdi.
     Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcanın, bu maddenin yanlış uygulandığını iddia ettiğini belirten Yılmaz, şunları söyledi:
     "3 AK Partili, 2 CHPli belediye meclis üyesinin oluşturduğu İmar Komisyonunda oy birliği ile kabul edilmedi mi- Belediye Meclisi üyeleri bu uygulamaya onay vermedi mi- Her şey açık, şeffaf bir şekilde parti üyelerinizle birlikte gerçekleşmedi mi- Bütün bunları bildiğiniz halde bu açıklamaları nasıl yapıyor sunuz- Siz kendi komisyon üyelerinize, meclis üyelerinize satılmış, namussuz mu diyorsunuz- Eğer böyle olduğuna inanıyorsanız o zaman ilk siyah çelengi kendi meclis üyelerinize yani parti binanıza koymalıydınız."
     Yılmaz, Özcanın önce kendi partisi içindeki sorunlarla ilgilenmesi gerektiğini belirterek, "Boluda çok güzel şeyler oluyor. Bolu büyüyor ve hak ettiği yere ilerliyor. Bolunun geleceği için üretilen dev projeler nedeniyle sıkıntı, zorluk yaşadınız, sabrettiniz. Artık hasat toplama mevsimine geliyoruz. Sıkıntılı dönemin güzelliklerini birkaç ay içinde göreceksiniz. Evlatlarımız daha güzel bir Boluda yaşayacak" ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Zafer Göder
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER