Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -SGKdan DÜye ziyaret


DÜZCE (A.A) - Düzce Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Erkin Avcı, Düzce Üniversitesi (DÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.
     Ziyarette, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alaettin İmamoğlu ile bir araya gelen Avcı, göreve geldiği süre içerisinde yaptığı icraatlardan bahsetti.
     Avcı ayrıca SGK ile DÜ arasında imzalanan protokol gereği Bakanlığın Sosyal Güvenlik Bölümünden mezun olan ve mezun olacak öğrenciler için öngördüğü sertifikalı eğitimin sonrasında müdürlük olarak sağlayacakları istihdam olanağından bahsetti.
     Avcı ve İmamoğlu daha sonra Sosyal Güvenliğin genel sorunları üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
    
     -DÜde çağrı merkezi semineri-
    
     Düzce Üniversitesi (DÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerine uzmanlar tarafından çağrı merkezi bilgilendirme semineri verildi.
     Çağrı Merkezinin gelişim süreci hakkında öğrencilere bilgiler aktaran uzmanlar, Türkiyede 60 bin kişinin çalıştığı bir sektör olduğu ve sürekli büyüdüğü, bankalara ve büyük kuruluşlara bu sektör tarafından hizmet verildiği anlatıldı.
     Seminerde ayrıca, Çağrı Merkezi operatörü olmak isteyenlerin 22 günlük eğitimden geçtiği, hızlı büyümeyle birlikte kendi içlerinde yöneticilere ve teknik alt yapıyı bilen kişilere ihtiyaç duyulduğu da uzmanlar tarafından öğrencilere anlatıldı
    
     -Fen lisesi öğrencileri Tıp Fakültesini gezdi-
    
     Düzce Fen Lisesi son sınıf öğrencileri, Düzce Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi laboratuvarlarını gezdi.
     Meslek tanıtımı kapsamında Tıp Fakültesini gezen lise öğrencileri üniversite hakkında bilgiler de aldı.
     Anatomi laboratuvarında Yrd. Doç. Dr. Sinan Bakırcı, Mesleki Beceri Laboratuvarında Doç. Dr. Yavuz Demiraran, Histoloji Bölümü Multidisiplin Laboratuvarında Prof. Dr. Meryem Çam öğrencileri bilgilendirdi.
    
     Muhabir: Barış Zengin
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER