Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Çanakkale Zaferinin 98. yıldönümü


DÜZCE (A.A) - AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Çanakkale Zaferinin 98. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Korkmaz, mesajında Çanakkale Zaferinin tarihi bir direniş, mücadele azmi ve emperyalist mihrakların kanlı planlarını alt üst eden şanlı bir zafer olduğunu vurguladı.
     Ülkemiz zor zamanlardan geçerek, tarihine böyle anlamlı ve büyük zaferler yazdırarak bugünlere gelmiştir diyen Korkmaz, şunları kaydetti:
     Bizler milletten aldığımız bu emaneti hakkıyla taşımaya devam ediyoruz. Bizlere düşen görev, onlardan aldığımız emaneti, onların aziz ruhlarını şad ederek daha ileriye götürmek, bizden sonraki nesillere en az onların bize emanet ettikleri kadar güzel bir memleket bırakmaktır. Çanakkale Zaferimizin 98. yıldönümünde bağımsızlık ve varlık mücadelemizde üstün ve fedakarca katkıları olan aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla yad ediyor, Allahtan rahmet diliyoruz. Hepsinin mekanı cennet olsun.
    
     -Düzce Tekvando İl Şampiyonası-
    
     Düzce Tekvando İl Şampiyonasında genel klasmanda 17 altın 7 gümüş ve 3 bronz madalya alan Düzce Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü birinci oldu.
     18 Temmuz Spor Salonunda düzenlenen şampiyona öncesi konuşan Tekvando Düzce İl Temsilcisi Sabahattin Kuruoğlu, sporcu potansiyelinin Düzcede az olmasına rağmen müsabakalara katılım oranının yüksek olduğuna dikkati çekti.
     Bu duruma sevindiklerini ifade eden Kuruoğlu, antrenör ve sporculara teşekkür etti.
     Şampiyonada genel klasmanda 17 altın 7 gümüş ve 3 bronz madalya alan Düzce Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü birinci olurken, Ejder Spor Kulübü 4 altın 4 gümüş ve 4 bronz madalya ile ikinci, Çilimli Halk Eğitim Tekvando takımı 4 altın ve 3 gümüş madalya ile üçüncü oldu.
     Yarışmada dereceye giren sporculara ödülleri verildi.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER