Düzcenin duayen gazetecisi Maradit toprağa verildi

Düzcenin duayen gazetecisi Maradit toprağa verildi


DÜZCE (A.A) - Düzcenin duayen gazetecisi Bedrettin Maradit toprağa verildi.
     Uzun süredir tedavi gördüğü Düzce Üniversitesi (DÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yaşama veda eden Maraditin (86) hastane morgundan alınan cenazesi, Merkez Büyük Camisine getirildi.
     Maraditin oğulları Aydın ve Fatih Maradit burada taziyeleri kabul etti. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığına defnedilen Maradit için dua edildi.
     Cenazeye Düzce Valisi Adnan Yılmazın yanı sıra Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Düzce Emniyet Müdürü Ali Gezer, AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, çok sayıda yetkili ve aile yakınları katıldı.
    
     -AK Parti Düzce Milletvekili Korkmaz-
    
     AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Maraditin vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.
     Korkmaz, mesajında, Düzcenin ilk günlük gazetesini kuran Maraditin yeniden sağlığına kavuşması için umutla beklediklerini ancak bunun mümkün olmadığını belirtti.
     Hastalığına rağmen, gazetesindeki köşe yazılarını aksatmadığını vurgulayan Korkmaz, Gazetecilik sevdası hepimize örnek olmuştur. Düzcenin tarihine ışık tutan haberlere imza atarak önemli bir iz bırakmıştır. Büyüğümüz ve gazetecilik mesleğinin duayeni Maradite Allahtan rahmet, ailesi, Düzce Postası Gazetesi çalışanları ve basın camiamıza başsağlığı dilerim ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Onur Orhan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Düzcenin duayen gazetecisi Maradit toprağa verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER