Düziçi Muhtarlar Derneğinden iftar yemeği

Düziçi Muhtarlar Derneğinden iftar yemeği


OSMANİYE (A.A) - Düziçi ilçesinde, Düziçi Muhtarlar Derneği tarafından, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine ve siyasi parti başkan ve yönetim kurulu üyelerine iftar yemeği verildi.
     Kaymakam Nevzat Şengök, Düziçi Bizim Sofra Restoranda verilen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, geleneksel hale gelen iftar yemeğinde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.
     İftar yemeğinin, Düziçinin birlik beraberliğinin, bütünlüğünün bir nişanesi olarak uzun yıllar devam etmesini dileyen Şengök, Muhtar arkadaşlar arasındaki bu birliğin beraberliğin daimi olmasını, bu güzel örneğin diğer ilçelerde de örnek olmasını diliyorum. İnşallah bu muhabbet daim olur. Organizasyonu yapan dernek başkanıma ve bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum dedi.
     Yemeğe, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Recber, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Serdar Arbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarı, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Bünyamin Kazgı, CHP İlçe Başkanı Durdu Göl, MHP Düziçi İlçe Başkanı Muhammet Kaya, İl Genel Meclis Üyeleri Fevzi Kamalı, Mustafa Demirel, Ahmet Düldül, Belediye Meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Demirbaş / Mutlu Bozdağ / Aycan Demirel
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Düziçi Muhtarlar Derneğinden iftar yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER