EBSOda görev dağılımı

EBSOda görev dağılımı -Ege Bölgesi Sanayi Odasında tamamlanan organ seçimlerinin ardından yönetim kurulu görev dağılımı yaptı


İZMİR (A.A) - Ege Bölgesi Sanayi Odasında (EBSO) tamamlanan organ seçimlerinin ardından yönetim kurulu görev dağılımı yaptı.
     EBSOdan yapılan yazılı açıklamada, Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar başkanlığında gerçekleştirilen ilk toplantıda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılıklarına H. İbrahim Gökçüoğlu ve Erdoğan Çiçekçi, saymanlığa ise Hüseyin Vatanseverin getirildiği bildirildi.
     Açıklamada, 11 kişilik yönetim kurulunun bu dönem üç yeni isimle güçlendiği belirten Yorgancıların şu ifadelerine yer verildi:
     "Bu dinamizm ile yeni dönemimizi daha verimli, daha üretken geçireceğimizden şüphemiz yok. Her bir arkadaşımın üstlendiği görevi en iyi şekilde yerine getireceğine yürekten inanıyorum. Çünkü biz birlikte yol aldık, birlikte başaracağız. Geçtiğimiz 4 yıl bunun bir kanıtıdır. Aynı dostluk anlayışı içinde, aynı sorumluluk bilincinde çalışmaya, üretmeye, Odamızı, üyelerimizi ve İzmiri bize yakışan şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. EBSOlu olmak bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalığın sorumluluğu ile özellikle de ülkemizin geçtiği bu zor dönemde, Odamızın tüm organları ile birlik ve beraberlik içinde, ülkemizin menfaatleri doğrultusunda hareket etmeye devam edeceğiz" dedi.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber EBSOda görev dağılımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER