EBSO

EBSO-Akbank kredi protokolü -EBSO üyesi sanayicilere kredi imkanı sağlayan protokol, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ile Akbank İzmir Bölge Müdürü Münir Çavdar arasında imzaladı


İZMİR (A.A) - Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) üyelerine çeşitli kredi imkanları sağlayan kredi protokolü, EBSO ile Akbank arasında imzalandı.
     EBSO üyesi sanayicilere KOBİ destek paketi, yatırım kredisi, ticari gayrimenkul kredileri, taksitli ticari krediler, gayrinakdi krediler ve dış ticaretin finansmanı konularında avantajlı kredi imkanı sağlayan protokolün imza törenine, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ile Akbank İzmir Bölge Müdürü Münir Çavdar katıldı.
     EBSOda gerçekleşen törende konuşan Ender Yorgancılar, protokolün üyelerine önemli avantajlar sunduğunu söyledi. 150 bin TLye kadar KOBİ Destek Kredisi kullanan EBSO üyelerinin, Akbank şubelerinden 10 adet havale, 10 adet EFT, 10 adet çek tahsilatı ile internet şubeden sınırsız havale ve EFT işlemini ücretsiz gerçekleştirebildiğini kaydeden Yorgancılar, bu kredi paketinin 10 yapraklı çek karnesine vergisi hariç ücretsiz sahip olma hakkını da sağlayacağını ifade etti.
     Yorgancılar, Bankacıya sanayici, sanayiciye de bankacı lazım. Türkiyede bankacılık hizmeti kalitesi son yıllarda çok arttı. Şikayetçi olduğumuz konular var. Havale ve komisyon ücretleri çok yüksek. Bankaların da şirket gibi kar etmeleri gerektiğine inanıyoruz. Bu işi kazan-kazan şeklinde götürmemiz gerekiyor dedi.
     Çavdar da kredi paketiyle, KOBİlerin yeni koşullara göre değişen ihtiyaçlarını belirleyip, İzmirli sanayicilerin hizmetine sunduklarını kaydetti. Paketin önemli avantajlar sağladığını belirten Çavdar, reel sektörün yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Hamdi Ateş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER