Edirnedeki kazalar, kameralara yansıdı

Edirnedeki kazalar, kameralara yansıdı -Kentin çeşitli noktalarında meydana gelen trafik kazaları, MOBESE kameralarınca saniye saniye görüntülendi -Kentin en işlek caddesinde hız sınırını aşan iki motosikletin çarpışma anı, kazanın


EDİRNE (A.A) - Edirnede meydana gelen bazı trafik kazaları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca görüntülendi.
     Kentin çeşitli noktalarında meydana gelen kazalar MOBESE kameralarınca saniye saniye görüntülendi.
     Birçok olayın aydınlatılmasında da önem taşıyan kameralara yansıyan kaza görüntülerinde, Olin, Orduevi kavşakları ile Zübeyde Hanım, Talatpaşa ve Uzunkaldırım caddelerindeki meydana gelen kazalar yer alıyor.
     Talatpaşa Caddesindeki hız sınırını aşan iki motosikletin çarpışma anı, kazanın şiddetini de gözler önüne seriyor. Görüntülerde, Trakya Üniversitesi Ayşekadın Kampüsü karşısında çöp dökmek için yolun karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu dalgın vatandaşın yaralanış anı da yer alıyor.
     Uzunkaldırım Caddesinde dikkatsizlik sonucu markete dalan sürücünün neden olduğu trafik kazasıyla, ışık ihlali nedeniyle duramayıp bir otomobile çarpan motosiklet sürücüsünün kural ihlalleri de MOBESE kayıtlarınca gözler önüne seriliyor.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Edirnedeki kazalar, kameralara yansıdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER