Edirnedeki sınır kapılarında tır kuyrukları oluştu

Edirnedeki sınır kapılarında tır kuyrukları oluştu -Kapıkule ve Hamzabeyli sınır kapılarında yurt dışına çıkış için bekleyen tırlar uzun kuyruklar oluşturdu (Fotoğraflı - Görüntülü)


EDİRNE (A.A) - Kapıkule ve Hamzabeyli sınır kapılarında yurt dışına çıkış için bekleyen tırlar uzun kuyruklar oluşturdu.
     Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu yoğunluğu, Bulgaristanın sınır kapısında devam eden inşaat çalışması ve bir tırın kayarak yolu kapatması nedeniyle sınır kapılarında kuyruklar oluştuğunu söyledi.
     Bulgaristanın Kapitan Andreevo Sınır Kapısındaki inşaat çalışmalarının Kapıkule Sınır Kapısında tır kuyruğuna neden olduğunu belirten Yalçın, şunları kaydetti:
     Kapıkulenin karşısındaki Bulgaristana ait sınır kapısında inşaat devam ediyor. Bu nedenle Kapitan Andreevo Sınır Kapısı kapasite altında hizmet verince bizim tarafta kuyruklar oluşuyor. Hamzabeyli Sınır Kapısında oluşan kuyruğun nedeni ise sınır kapısına yakın bir yerde bir tırın devrilmesi ve yolun trafiğe kalması. Kuyruk bu yüzden oluştu. Ekiplerimiz tırı bulunduğu yerden kaldırdı, alım normale döndü.
     Kapıkule Sınır Kapısında yaklaşık 400 tır 10 kilometre, Hamzabeyli Sınır Kapısında ise yaklaşık 250 tır 6 kilometre kuyruk oluşturdu.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Edirnedeki sınır kapılarında tır kuyrukları oluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER