Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -TÜde Öğrencilerimizi Destekliyoruz Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım yapılacağı bildirildi


EDİRNE (A.A) - Trakya Üniversitesinde (TÜ), Öğrencilerimizi destekliyoruz Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım yapılacağı bildirildi.
     Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, gelecek yıl Ocak ayından itibaren başlayacak proje kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunulacağı belirtildi.
     Öğretim elemanları ve idari personelinin söz konusu projede, bireysel katkılarının bir araya gelmesiyle ilgili dekanlık ve müdürlüklere verecekleri dilekçelerle, maaşlarından bir yıl boyunca her ay uygun gördükleri miktarda kesinti yapılarak öğrencilere dağıtılacağı kaydedildi.
    
     -Edirne Zabıta Müdürlüğüne ziyaret
    
     Edirne Kantin İşletmecileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden zabıta müdürlüğüne ziyaret.
     Dernekten yapılan yazılı açıklamada, müdürlükteki ziyarette Dernek Başkanı Harun Özen, Genel Sekreter Murat Çalışkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Topuz, Mesut Şerenler, Mesut Altunhan ve Selver Bayraktarın okulların etrafındaki seyyar satıcıların sağlıksız ve hijyenik olmayan ürünler satıldığını bildirdikleri belirtildi.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER