Edirneden kısa kısa

Edirneden kısa kısa -Saadet Partisinden teşkilat içi eğitim programı düzenledi


EDİRNE (A.A) - Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı, il ve ilçe teşkilatlarına yönelik eğitim programı düzenledi.
     Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, partide yapılan programda, iktidarı icraatları yönünde eleştirdi. Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk de adil düzen anlayışıyla Türkiyenin güçlü bir ülke olacağını savundu.
     Saadet Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, Genel İdare Kurulu üyeleri Bekir Demirkaya ve Mustafa Hasan Özün verdiği eğitime il ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı.
    
     -Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı-
    
     Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, Kerkükte yaşayan Türkmenlerin tehlike altında olduğunu savundu.
     Cankaloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türkmenlerin yoğun olarak yaşadığı Kerkükte meydana gelen intihar saldırılarında 33 kişinin öldüğü, 70 kişinin de yaralandığı bilgisini aldıklarını söyledi.
     Maliki ile Barzani arasındaki ekonomik ve siyasi çekişmeler nedeniyle intihar saldırılarının meydana geldiğini öne süren Cankaloğlu, Kerkükte yaşayan Türkmenler büyük tehlike altında.Önceki aylarda da birçok Türkmen hayatını kaybetmişti. Türkmenlere yönelik bu tür saldırıların artık sürekli hale geldiğini ve Türkmenlerin açıkça hedef alındığını belirtmek istiyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Cihan Demirci - Salih Baran
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Edirneden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER