Edirne Yetiştirme Yurdunda kalan gençlerden

Edirne Yetiştirme Yurdunda kalan gençlerden oluşan SHÇEK Spor, 1. Amatör Lige yükseldi


EDİRNE (A.A) - Edirne Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan gençlerden kurulu SHÇEK Spor, oyuncularının gayretleriyle 1. Amatör Lige yükselmeyi başardı.
     SHÇEK Spor teknik ekibini ve futbolcularını makamında kabul eden Edirne Valisi Gökhan Sözer, futbolcuların başarısının mutluluk verici olduğunu söyledi.
     Hayatta başarılı olmak için sosyal etkinliklerde de başarılı olmak gerektiğini ifade eden Vali Sözer, Sosyal hizmetlerin futbolcuları, bizim futbolcularımız. Çocuklarımızın gösterdiği başarıdan büyük memnuniyet duyduk. Sadece okula gitmek ders çalışmak insanları hayatta başarılı kılmaz. Sosyal hizmetler, değer verdiğimiz, ilgi gösterdiğimiz bir kurumdur. Oradaki çocukların mutlu ve huzurlu ortamda yaşamasını arzu ederiz. Sizi futbolda gösterdiğiniz bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Bu başarıyı sürdürmenizi temenni ediyorum diye konuştu.
     SHÇEK Spor Başkanı Mehmet Polat da takımlarının 2007 yılında, koruma altında olan gençlerin, boş zamanlarını yararlı bir biçimde değerlendirmek, zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve gençlere özgüvenlerini kazandırmak amacıyla kurulduğunu belirtti.
     Vali Sözer, futbolcu ve teknik heyete çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Hakan Şahin / Salih Baran
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Edirne Yetiştirme Yurdunda kalan gençlerden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER