Edirnespor Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi

Edirnespor Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Akkaya: -"Lideri de yenip evimizde yenilmezlik unvanımızı sürdürmek istiyoruz"


EDİRNE (A.A) - Edirnespor Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Akkaya, "Lideri de yenip evimizde yenilmezlik unvanımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, takımın iyi yerlere gelmesi için çalıştıklarını söyledi.
     Geçen hafta sonu taraftarın desteğiyle birinci lige yükseldiklerini belirten Akkaya, şunları kaydetti:
     "Birinci lig hedefimize ulaşmak için ikinci aşama başlayacak ve biz 22-27 Mayıs tarihlerinde Muğlada yapılacak olan ve 6 takımın katılacağı birinci lige yükselme grubunda da başarılı olarak sezon başı hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bunun için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Sezon boyunca taraftarımızın desteğini hep yanımızda hissettik. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır.
     Türkiyede, hele hele kadın basketbolunda böyle bir taraftar topluluğu ve kalabalık seyirci görebilmek ender bir şey. Bizim takımımız bu yüzden çok şanslı ve biz onların da yardımlarıyla başarılı sonuçlar aldık. Bu sezon henüz evimizde maç kaybetmedik. Hem taraftarımıza ve seyircimize bir kapanış hediyesi vermek hem de sezonu evimizde yenilmezlik unvanı ile kapatmak için lider Altay Konak Belediyesi karşısında da galip gelmek istiyoruz. Rakibimizin gücünü biliyor ve saygı duyuyoruz. Ama biz de Edirnesporuz ve Finale kalan 6 takımdan biriyiz. Pazar günü çok zevkli bir karşılaşma olacağına inanıyoruz ve tüm Edirneli basketbolseverleri pazar günü saat 16:00da Mimar Sinan Spor Salonunda olmaya davet ediyoruz. Lideri de yenip evimizde yenilmezlik unvanımızı sürdürmek istiyoruz."
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Edirnespor Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER