Edremitte hem tatil hem eğlence

Edremitte hem tatil hem eğlence


BALIKESİR (A.A) - Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan folklor eğitimleri, tatil döneminde de yoğun ilgi görüyor.
     Yarıyıl tatilinde eğitim merkezlerini yoğun şekilde kullanan gençler, özellikle Ege Bölgesinin oyunlarını öğrenmeyi tercih ediyor.
     Küçükler, gençler ve yetişkin gruplarına kurslar veren halk oyunları öğretmenleri Ferhat Köse ve Özlem Can yaklaşık 100 kadar kursiyerin katıldığı kurslarda özellikle Ege Bölgesi ağırlıklı oyunların çalışıldığını ifade etti.
     Okulların yarıyıl tatiline girdiği bugünlerde öğrencilerin boş zamanlarını ve tatillerini iyi geçirebilmek için yoğun bir ilgi gösterdiğini ifade eden Can, Çalışmalarımız, Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kapsamında Şükrü Tunar Kültür Merkezinde gerçekleştiriliyor. Çeşitli kategorilerde farklı gruplar ile eğitimlerimiz aralıksız devam ediyor. Öğrencilerimiz tatillerini burada daha yararlı ve aktif bir şekilde sosyal bir faaliyet içerisinde geçirebilme imkânı buluyorlar dedi.
     Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özlem Dağlı ise, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çocukların ve gençlerin yararlanabileceği kurslar düzenlediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Emrah Elmas / Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Edremitte hem tatil hem eğlence Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER