Edremitte plastik ürün satış ve depolama

Edremitte plastik ürün satış ve depolama mağazasındaki yangın -Mağazadaki yangın, hafif şekilde devam ederken, kontrol amaçlı bekleyen iki itfaiye ekibi aralıklarla soğutma çalışması yapıyor


BALIKESİR (A.A) - Edremit ilçesinde, plastik ürün satış ve depolama mağazasında çıkan yangın, hafif şekilde devam ederken, kontrol amaçlı bekleyen iki itfaiye ekibi, aralıklarla soğutma çalışması yapıyor.
     Çanakkale-İzmir karayolu Cennet Ayağı mevkisinde bulunan, plastik şezlong, masa, sandalye, su depoları, mutfak malzemeleri, tabak gibi on binlerce ürünün satıldığı ve depolandığı mağazada dün akşam çıkan yangın, yaklaşık 5 saatlik çalışmanın sonucunda kontrol altına alınsa da tehlike halen sürüyor.
     Plastik malzemelerin tam olarak sönmediği mağazadaki yangın, hafif şekilde devam ederken, Edremit Belediyesine ait iki itfaiye ekibi, kontrol amaçlı bölgede bekliyor. Ekipler, aralıklarla soğutma çalışması da yapıyor.
     Yıkılan mağazadaki yangının tamamen sönmesi için paletli dozer yardımıyla üzerine toprak atılacağı bildirildi.
     Mağaza çalışanları, yaklaşık 10 tır dolusu malzemenin zarar gördüğünü ancak yangın sönmediği için kesin hasar tespitinin yapılamadığını kaydetti.
    
     Muhabir: Emrah Elmas / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Edremitte plastik ürün satış ve depolama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER