Edremit Belediyesindeki operasyon

Edremit Belediyesindeki operasyon -Yaklaşık 7 aylık takip sonucunda yapılan operasyonda Edremit Belediye Başkanı Kılıç, ifadesine başvurulmak üzere Emniyete götürüldü


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince Edremit Belediyesine yönelik düzenlenen operasyonda Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, ifadesine başvurulmak üzere Emniyete götürüldü.
     Yaklaşık 7 aylık takip ve araştırmaların ardından Balıkesir Cumhuriyet Savcılığının koordinasyonunda, KOM ekiplerinin, İlçe Emniyet Müdürlüğünün desteğiyle, sabah erken saatlerde başlattığı operasyon sürüyor.
     Edremit Belediyesi ve bağlı kuruluşu olan Edbel Ltd. Ştiye eş zamanlı düzenlenen rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında, Belediye Başkanı Kılıç, ifadesine başvurulmak üzere Emniyete götürüldü. Kılıç öncesinde, Edremit Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.
     Operasyon kapsamında, Edbel Ltd. Ştideki belge ve bilgisayar kayıtlarına el konulduğu, belediye ve şirketteki aramaların sürdüğü bildirildi.
     Belediyeye, vatandaşların giriş ve çıkışlarına izin verilmiyor.
    
     Muhabir: Emrah Elmas/ Zafer Akpınar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Edremit Belediyesindeki operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER