Edremit Körfezinden kısa kısa

Edremit Körfezinden kısa kısa -Burhaniye Turizm Derneğinin yeni yönetimi oluştu


BALIKESİR (A.A) - Burhaniye Turizm Derneği, yapılan genel kurulu sonrası yeni yönetimini belirledi.
     Dernek başkanlığına Şükrü Baykal, başkan yardımcılığına Oya Kuru, saymanlığa Ercan Ersoy seçilirken, derneğin denetim kuruluna Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, iş adamı Kasım Vidinli ve turizmci Şefik Birdar getirildi.
     Baykal, bugüne kadar yürütülen faaliyetlere ek olarak, daha aktif, organize ve daha çok fikir alarak faaliyetlerini geliştirmeyi düşündüklerini belirterek, Öncelikli hedeflerimiz, üye sayımızı artırmak ve gerçekten bu zor koşullara rağmen turizme gönül vermiş olan sizleri ve ilçemizi yurt içi ve dışında tanıtmaktır. İlçemizde turizmi hak ettiği yere getirmek, yerli ve yabancı turist potansiyelini artırmakla olacaktır dedi.
    
     -Gürede balıkçı barınağı yapılacak
    
     Edremitin Güre beldesindeki 50 metrelik iskelenin, uzatılarak balıkçı barınağına dönüştürüleceği bildirildi.
     Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, 1993 yılından beri devam eden hayallerinin gerçekleştiğini belirterek, İskele Mahallesine yapılacak balıkçı barınağının, 200 tekne kapasiteli, 161 metre uzunlukta ve yaklaşık 353 bin 112 liraya mal olacağını kaydetti.
    
     -Edremit Kaymakamı Tunç, okul inşaatlarını yerinde inceledi-
    
     Edremit Kaymakamı Osman Tunç, hayırseverler tarafından Güre beldesine yapılan iki okul inşaatını gezerek, incelemelerde bulundu.
     İlk olarak emekli öğretmen Erdem Uysal tarafından Emek Evler mevkisinde zeytinlik alanda yapılan Anadolu Lisesi inşaatını gezen Tunç, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.
     Tunç, 680 metrekare kapalı alana sahip üç katlı olması planlanan okulun 18 derslikten olaşacağını belirterek, inşaatın en kısa zamanda da bitirilerek eğitime katkı vermeye başlayacağını ifade etti.
     Hayırsever Erdem Uysala eğitime verdiği bu büyük katkıdan dolayı teşekkür eden Tunç, daha sonra Güre Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından yaptırılan, Güre Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi inşaatını inceledi.
    
     Muhabir: Burhaniye / Seyhan Kırıcı
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Edremit Körfezinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER