Eğitim

Eğitim-Bir-Senin kuruluşunun 21. yıl dönümü -Sendikanın Malatya Şubesi yöneticileri, basın mensuplarıyla bir araya geldi


MALATYA (A.A) - Eğitim-Bir-Senin 21. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla sendikanın Malatya Şube yöneticileri basın mensuplarıyla bir araya geldi.
     Akkoza Otelde düzenlenen toplantının açılışında konuşan Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, 14 Şubat 1992de şair-yazar Mehmet Akif İnanın 15 eğitim çalışanıyla kuruluşunu gerçekleştirdiği sendikalarının 21. yılında Türkiyenin en büyük sendikası olmasının gurur ve onurunu yaşadığını belirtti.
     Sendikalarının 231 bini aşkın üyesiyle eğitim çalışanlarının genel yetkili sendikası olduğunu ifade eden Yıldırım, üyelerden aldığı güçle kamunun çözüm ortağı haline gelmeyi başaran sendikalarının, kavga zemininde rekabeti değil, rekabet zamanında hizmeti ilke olarak benimsediğini söyledi.
     Hem yurt içinde hem de yurt dışında yaptıkları faaliyetlere ilişkin bilgi veren Yıldırım, kurucu başkanları Mehmet Akif İnan ile ahirete intikal eden teşkilat mensuplarını rahmetle andıklarını, tüm üye ve teşkilatlarına da şükranlarını sunduklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER