EGO Spordan atletizm şenliği

EGO Spordan atletizm şenliği -1. Cumhuriyet Kupası EGO Spor Atletizm Şenliğine 39 okuldan 517 çocuk katılımıyla Ankarada düzenlenecek


ANKARA (A.A) - 1. Cumhuriyet Kupası EGO Spor Atletizm Şenliği, 39 okuldan 517 çocuğun katılımıyla Ankarada düzenlenecek.
     Cumhuriyetin kuruluşunun 89. yıl etkinlikleri kapsamında, yarın 19 Mayıs Naili Moran Atletizm Pistinde düzenlenecek etkinlikte yarışlar, kızlar ve erkeklerde 10-11 ve 12-13 yaş grubu olmak üzere iki ayrı kategoride yapılacak.
     2012-2013 eğitim öğretim yılı için üç yarışma ve bir final etabından oluşan şenliğin ikincisi, 23 Nisan kutlamaları, üçüncüsü ve final etabı ise 19 Mayıs kutlamaları çerçevesinde düzenlenecek.
     EGO Spor Kulübü Başkanı Ali İhsan Ölmez, amatör spora verdikleri önemin her geçen gün arttığını belirterek, Spor altyapısının temeli olan öğrencilerimizi sporla buluşturmanın yanında, yetenekli olan öğrencileri de Türk sporuna kazandırmak en büyük hedefimizdir. Ayrıca ilk kez düzenlediğimiz atletizm şenliğine ilginin bu kadar büyük olması bizi son derece mutlu etmiştir dedi.
     Yarışmaya katılan tüm öğrencilere günün anısına bir yarışma tişörtü ve katılım belgesi verilecek ve katılımcı okullara da bir kupa hediye edilecek. Yarışmaların bitiminde bir firma tarafından tüm katılımcılara makarna dağıtılacak.
     Bu arada EGO Spor Kulübü antrenörlerinin dikkatini çeken yetenekli öğrencilerin de, ayrıca değerlendirileceği kaydedildi.
    
     Muhabir: İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber EGO Spordan atletizm şenliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER