EİBden modüler ve entegre dış ticaret

EİBden modüler ve entegre dış ticaret eğitimi


İZMİR (A.A) - Ege İhracatçı Birliklerinin ihracat artışı için modüler ve entegre dış ticaret eğitimi düzenleyeceği bildirildi.
     EİBden yapılan yazılı açıklamaya göre, her sene sonunda ihracatçı firmaların ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda şekillendirilen ve son 3 sene içerisinde sayısı 100ü geçen eğitim ve seminer faaliyetlerine 7 bin 500ün üzerinde katılım sağlandı.
     Eğitim Beklenti Anketinde EİB tarafından önceki yıllarda dar kapsamlı olarak düzenlenen Dış Ticaret Eğitim Programının konu ve gün bazında genişletilmiş halinin üye firmalar tarafından en çok tercih edilen eğitim olduğu ortaya çıktı.
     Ege İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştirilecek ve 9 gün sürecek olan dış ticaret eğitim programına ilişkin görüşlerini ifade eden Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu, şunları kaydetti:
     Eğitim beklenti analiz sonuçlarına göre en çok tercih edilen programın dış ticaret eğitim programları olduğu belirlendi. Bu kapsamda, hali hazırda ihracat yapan firmaların bilgilerini güncellemek isteyen sahipleri, yöneticileri ve çalışanlarına, dış ticaret yapmak isteyen, bu nedenle kendisini geliştirme ihtiyacı duyanlara, dış ticarete ilişkin bilgi edinmek isteyen üniversite öğrencilerine, dış ticaret yapan firmalarda çalışmak isteyenlere, mevcut işi dış ticaret olmasa da kendisini bu konuda geliştirmek isteyenlere yönelik olarak eğitim düzenleyeceğiz.
     Türkmenoğlu, modüler ve entegre dış ticaret başlıklı eğitimin 14 Kasım 2012­14 Aralık 2012 tarihleri arasında Ege İhracatçı Birlikleri Hizmet Binası 7. Kat Konferans Salonunda gerçekleştirileceğini belirtti.
     Eğitime katılmak isteyenlerin Ege İhracatçı Birlikleri Eğitim Şubesi ile iletişime geçmesi istendi.
    
     Muhabir: Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber EİBden modüler ve entegre dış ticaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER