Ekonomi Bakanı Çağlayan Mersinde:

Ekonomi Bakanı Çağlayan Mersinde: Bugün itibariyle Mersinde gerek Büyükşehir gerekse 13 ilçe belediye başkanlığını almak için seçim startını veriyoruz.


MERSİN (A.A) - Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, AK Parti olarak bugün itibariyle Mersinde gerek Büyükşehir gerekse 13 ilçe belediye başkanlığını almak için seçim startını verdiklerini belirtti.
     Çağlayan, AK Parti Mersin İl Başkanlığının Mehmet Serttaş Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlediği iftarın ardından yaptığı konuşmada, 24 saat koşma sözü verdiklerini ifade ederek, AK Parti öyle bir parti ki milletine hükmetmeye değil, hizmetkar olmaya geldi. Bundan dolayı gittiğimiz her yerde ilginin 2 katını görmekten mutluyuz. Yapılan destekler, gıda yardımları dağıtılırken, yapmış olduğumuz seyahatlerde halkımızın taleplerini değerlendiriyoruz. Evelallah AK Parti 12 Haziranda Mersinde şampiyon oldu. Mersinde AK Partiye oy verenler mutlu, vermeyenler üzgün. Keşke bu hareketin içine dahil olsak diyorlar dedi.
     Mahalli seçimlerin 2014te yapılacağını, ancak seçimlerin öne alınabileceğini kaydeden Çağlayan, Muhalefet de olumlu bakıyor. Biz ister seçim seneye olsun, ister 2014te olsun, mahalli seçimlere hazırız. Seçimden seçime çalışan, seçim bölgesine giden değiliz. Bugün itibariyle Mersinde gerek Büyükşehir gerekse 13 ilçe belediye başkanlığını almak için seçim startını veriyoruz diye konuştu.
     AK Partili olmayan belediyelerin hizmet edemediğini anlatacağız diyen Çağlayan, konuşmasına şöyle devam etti:
     Gittiğim her yerde AK Partili belediyelerden tebrik alırken, AK Partili olmayanlardan vatandaşın şikayetini alıyorum. Ben de diyorum ki ne ekersen onu biçersin. Bizim hükümetimiz belediye ayrımı yapmadan eşit para dağıtıyor. İş bilenin, kılıç kuşananın. Yatırımlarla Mersine bol bereket iş ve aş girecek. Mersinin çehresi değişmeye başladı, daha da değişecek. Mersin İdmanyurdunun süper lige çıktığı gibi yerel seçimde de AK Partiyi geri dönülmeksizin şampiyon yapacağız inşallah.
     Yemeğe, bakan yardımcılığına atanan Mehmet Sever, AK Parti Mersin milletvekilleri Nebi Bozkurt, Ahmet Tevfik Uzun ve Çiğdem Münevver Ökten ile AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt, Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Karamanlı, ilçe başkanları, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir: Nurdan Mısırlıoğlu Toros / Süleyman Tıraş / Ömer Yıldız
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Ekonomi Bakanı Çağlayan Mersinde: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER