Elazığdaki trafik kazası

Elazığdaki trafik kazası -Kazada şehit olan 3 polis memuru ile yaşamını yitiren 2 vatandaşın kimlikleri belirlendi -Kazada yaralanan 2si polis 6 kişinin tedavisinin devam ettiği bildirildi


ELAZIĞ (A.A) - Elazığdaki trafik kazasında şehit olan 3 polis memuru ile yaşamını yitiren 2 vatandaşın kimlikleri belirlendi.
     Elazığ Valiliğinden yapılan açıklamada, Sivrice ilçesi Gözeli yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları Abdullatif Yavuz (47), Murat Koç ve Taha Yasin Biçerin şehit olduğu, beton mikseri şoförü Niyazi Çetin (62) ve oto kurtarıcı sürücüsü Feti Tümerin de yaşamını yitirdiği belirtildi.
     Kazada, 2si polis 6 kişinin de yaralandığı bildirildi. Yaralı polis memurlarından Serkan Enginin Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü, Mustafa Büyükbaşın ise aynı hastanede ayakta tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.
     Ümit Kara, Fatih Gökçe, Günaydın Altuntaş ve Orhan Yıldız adlı vatandaşların ise Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındığı, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.
     Elazığ Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Elazığ-Diyarbakır karayolunun Sivrice ilçesi yol ayrımı yakınlarında uygulama yaptığı sırada, bir beton mikseri, polis otosuna, durdurulan araçlara ve yaya görev yapan polislere çarpmıştı. Kazada 3 polis şehit olmuş, 2 kişi de yaşamını yitirmişti.
    
     Muhabir: Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Elazığdaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER