Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -Elazığ Belediye Başkanı Selmanoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Selmanoğlu, mesajında, kadın sosyal ve spor merkezinden dinlenme alanlarına, çeşitli kurslardan yapmış oldukları bir çok hizmete kadar, kadınları düşünerek hareket ettiklerini, bundan sonraki süreçte de kadınların hassasiyetlerini dikkate alarak görev yapacaklarını bildirdi.
     8 Mart Dünya Kadınlar Gününün adına yakışır bir şekilde kutlanması dileğiyle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Selmanoğlu, şunları kaydetti:
     Cennet annelerin ayakları altındadır buyruğuna inanan bir toplumuz. Kadını her zaman baş tacı eden bir medeniyetin mensuplarıyız ve öyle de olmaya devam edeceğiz. Kadınlarımızın, hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkan sağlayacak şartları hazırlamanın hepimizin ortak sorumluluğu olduğuna inanıyoruz. Bu duygularla tüm hanım kardeşlerimizin ve büyüklerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten duygularla tebrik ediyorum.
    
     -Öğrencilerden Vali Erola ziyaret
    
     Palu İmam Hatip Okulu öğrencileri, Vali Muammer Erolu ziyaret etti.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Palu İmam Hatip Okulunda okuyan öğrencilerden oluşan bir grubun Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Saylan ve Okul Müdürü Nurettin Yar ile Erolu ziyaret ettikleri belirtildi.
     Erol, ziyarette öğrencilerle sohbet etti. Öğrenciler için devletin her türlü imkanı seferber ettiğini ifade eden Erol, öğrencilerin de en güzel şekilde okuyup, vatana hayırlı birer insan olarak verilen bu emeklere karşılık sunmaları gerektiğini kaydetti.
     Okul Müdürü Nurettin Yar ise okulda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
     Konuşmaların ardından Erol öğrencilere kitap hediye etti.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER