Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -Elazığ, EMİTT-2013 Fuarında tanıtılacak


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ, EMİTT Fuarında (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı) tanıtılacak.
     İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, turizm profesyonelleri, sektör çalışanları ve tatilcilerin artan ilgisiyle her geçen yıl büyüyen EMİTT Fuarının 24-27 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezinde düzenleneceğini bildirdi.
     Fuarda 12 salonda, 60 ülke ve yüzlerce turizm merkezinden 4 bin 500ün üzerinde katılımcının yer almasının beklendiğini aktaran ve Elazığ standının da 12. salonda yer alacağını kaydeden Öztürk, şunları ifade etti:
     Fuarda 130 metrekarelik standımız, Elazığın doğal güzelliklerinin ve tarihi mekanlarının bulunduğu posterlerle süslenecektir. Standımızda, fuar süresince müdürlüğümüzce hazırlanan, Elazığ Belediyesince çoğaltılan, Elazığ tanıtım slaytları, 5 bin adet broşür, Harita, 2 bin adet tanıtım CDsi, bin adet tanıtım afişi, bin adet el çantası, 2 bin adet kartpostal, 4 bin adet kurşun ve tükenmez kalem, bin 500 adet baskılı şapka, takvim, kenti tanıtan flash bellek ve damak tadı olarak orcik, Ağın Leblebisi, Çedene Kahvesi, pestil, orcik şekeri, dut, badem şekeri ikram edilecektir.
    
     -Kebanda Uyuşturucu Madde Bağımlılığı ile Mücadele semineri düzenledi-
    
     Keban Kültür Turizm Tanıtma Dayanışma ve Folklor Derneğinin SODES kapsamında kabul edilen Gençliğin Merkezi Projesi kapsamında Uyuşturucu Madde Bağımlılığı ile Mücadele semineri düzenlendi.
     Keban Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen seminerde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Ali İhsan Şeyhan, kişileri uyuşturucuya yönelten faktörler, zararlar, sorunlar ile uyuşturucunun sosyal ve maddi etkileri hakkında dinleyicilere bilgiler verdi.
     Seminere, Keban Halk Eğitim Müdürü Cengiz Ergül, Keban Çok Programlı Lisesi Müdürü Murat Akgeyik, Musa Coşkun Ortaokulu Müdürü Vahap Demirelli ile öğrenciler ve öğretmenler katıldı.
    
     Muhabir: Pir Hasan Doğan / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER