Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -UMEM BECERİ 10 kursları açılacak


ELAZIĞ (A.A) - Elazığda Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi (UMEM BECERİ-10) kursları açılacak.
     Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan yazılı açıklamada, oda, İŞKUR İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen UMEM BECERİ 10 Projesi kapsamında sigortacılık sektörü ihtiyaç duyulan acente teknik personeli, bireysel emeklilik aracısı, hayat grubu teknik personeli ve eksper yanında görevli yardımcı personel konularında mesleki eğitim kursları açılacağı belirtildi.
     Açıklamada, bu yönde faaliyette bulunan üyelerin 15 Mart mesai bitimine eleman ihtiyaçlarını odaya bildirmeleri istendi.
    
     -Başarılı polisler ödüllendirildi
    
     Elazığda başarılı polisler ödüllendirildi.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü Motosiklet Polis Timleri Amirliğinde görevli personelin 1 Ağustos 2012 ile 24 Ocak 2013 tarihleri arasında il merkezinde suçların önlenmesi, şüphelilerin tespiti, yakalanması ve delillendirilmesi amacıyla yapılan çalışmalarda şahısların suç unsurları ile yakalanmasında olağanüstü gayret ve özverili çalışmalarından dolayı emniyet amiri, komiser, baş polis memuru ve 5 polis memuru olmak üzere toplam 8 personele Elazığ İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran tarafından makamda yapılan törenle çeşitli hediyeler verildiği belirtildi.
     Açıklamada, Müdürlüğün suç ve suçlularla mücadelesinin halkın desteğiyle kesintisiz devam edeceği kaydedildi.
    
     -Kaçakçılıkla mücadele-
    
     Elazığda 775 karton kaçak sigara ele geçirildi.
     İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Elazığ - Diyarbakır karayolu Kuyulu Köyü mevkisindeki uygulama noktasında iki otomobilde yaptıkları aramada toplam 78 karton bandrolsüz sigara ele geçirdi.
     Ekipler ayrıca Elazığ - Diyarbakır karayolu Güney Köyü mevkisindeki uygulama noktasında bir otomobilde yapılan aramada otomobilin bagaj kısmında toplam 697 karton bandrolsüz sigara buldu.
     Olaylarla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
    
     Muhabir: Ömer Fansa
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER